Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Elektronický zpravodaj

Poslední vydání

EZ202303

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

ČSOB a.s. - generální partner

Jedním z důvodů, proč je ČSOB generálním partnerem projektu "Jak to dělají jinde" je skutečnost, že ČSOB má největší zkušenosti s obsluhou bytových družstev a SV a detailně zná jejich finanční potřeby. Současně je i největším poskytovatelem úvěrů na opravy, rekonstrukce a modernizace bytových domů v jejich vlastnictví či správě.

V současné době stále více vlastníků bytových domů vnímá ČSOB jako banku, která se maximálně snaží reagovat na jejich aktuální potřeby a která vyvíjí a nabízí speciální produkty, určené výhradně pro bytová družstva a společenství vlastníků (SV). Nejen, že ČSOB je z pohledu vedení platebního styku mateřskou bankou pro více než  24 500 bytových družstev a SV v ČR, ale současně je i nejaktivnější bankou v oblasti poskytování úvěrů na opravy, rekonstrukce a modernizace bytových domů ve vlastnictví bytových družstev a správě SVJ. Do současné doby poskytla těmto klientům úvěry v celkovém objemu dosahujícím téměř 60 mld. Kč a přispěla tak k revitalizaci více než 14 000 bytových domů. ČSOB tedy financovala více než třetinu všech oprav a rekonstrukcí nemovitostí ve vlastnictví bytových družstev či SV. To svědčí o tom, že nabízené podmínky úvěrování jsou přijatelné pro značnou část bytových družstev a SV v ČR.

ČSOB kromě úvěrů nabízí i optimální produkt pro vedení platebního styku družstev a SV - ČSOB Družstevní konto. Konto je díky pásmovému úročení zůstaku nadstandardně úročeno a současně nabízí bezplatné vydání platební karty a využívání služeb elektronického bankovnictví. O oblibě konta svědčí skutečnost, že si jej založilo již více než 17 000 klientů.


Další podrobnosti o produktové nabídce ČSOB pro bytová družstva a SV naleznete v přiložených souborech nebo je získáte na www.csob.cz či na nejbližší pobočce banky.

 

ČSOB Účet pro bytové domy LETÁK 2023

ČSOB Úvěry pro BD,SVJ LETÁK 2023

ČSOB Zvýhodněný úvěr na FVE LETÁK 2023

Povinně předkládané dokumenty k žádosti o úvěr

Vzor usnesení členské schůze BD 2023

Vzor usneseni SVJ 2023

Aktualizováno (Úterý, 21 Březen 2023 15:25)

 
PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN