Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Elektronický zpravodaj

Poslední vydání

EZ202303

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Partneři projektu

Animo Bohemia | vchodové dveře, vstupní portály

Animo Bohemia specialista na vstupní portály a vchodové dveřeSpolečnost Animo Bohemia se specializuje na vstupní portály a vchodové dveře, již od roku 1999.  Nejčastěji vyrábí a instaluje hliníkové a ocelové vstupní portály či vchodové dveře pro bytové a panelové domy či různé instituce. Nabízejí komplexností služeby: spolu s rekonstrukcí vstupu zajišťuje kompletní výměny oken i balkonových dveří v celých domech i elektroinstalaci domovních zvonků, videotelefonů či kamerových systémů. Provádějí také doplňkové stavební práce jako zastřešení vchodu do domu, výměnu zábradlí nebo stavební úpravy před vstupem i v zádveří.

V rámci vzdělávacích aktivit spolku Pro náš dům přednáší problematiku související s bezpečným vstupním portálem.

www.animobohemia.cz

 

Techem | poskytovatel energetických služeb

Společnost Techem je světovým lídrem v poskytování managementu energií a služeb rozúčtování pro nemovitosti. Pro bytové domy (společenství vlastníků, bytová družstva) či správce bytového fondu nabízí služby v oblasti rozúčtování tepla a teplé vody, nabízí dálkový odečet prostřednictvím rádiové technologie a nabízí také inovativní monitorovací platformu adaptherm. Rozvíjí také osvětovou činnost v rámci které přednáší na seminářích Inspirace pro náš dům, které pořádá Pro náš dům, z.s.

www.techem.cz

 

Pragotherm | Servis fasád

Společnost PRAGOTHERM, servis fasád je specializovanou firmou, která se zabývá problematikou obvodových plášťů bytových domů. Prioritně se zaměřujeme na vývoj a aplikaci technologií zaměřených na likvidaci mikroorganismů napadených fasád. Dále se podílí i na vzdělávací a osvětové činnosti, v rámci které přednáší na seminářích Inspirace pro váš bytový dům.

www.servisfasad.eu

 

Alumistr SE | zasklívání balkónů a lodžií

Alumistr SE se zabývá zasklíváním balkónů a lodžiíALUMISTR vyrábí hliníkové systémy pro stavebnictví a specializuje se zejména na konstrukce zábradlí zasklívací systémy pro balkóny lodžie. Systémy nabízí jak v rámovém, tak bezrámovém provedení. Součástí výrobního programu jsou i konstrukce altánů, zimních zahrad a přístřešků rodinných domů, interiérové prosklené stěny a příčky či atypické konstrukce z hliníkových profilů přizpůsobené konkrétním představám zákazníka.

www.alumistr.cz

 

 

Internetový portál Okolo bytu

Okolobytu.cz – komplexní informační portál pro BD a SVJOkolobytu.cz přináší komplexní informační servis pro vlastníky a obyvatele bytových domů. Na jednom prostoru si zde můžete vyměňovat zkušenosti prostřednictvím diskusního fóra, číst články zaměřené na nejrůznější témata týkající se správy bytového domu, vyhledávat kontakty na firmy a získávat informace o seminářích a dalších akcích, které pro vás mohou být zajímavé.

okolobytu.cz

 

 

 

 
PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN