Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Ostrovy života 2024

Konferenci podporují svými záštitami:

Pan Petr Hladík
Ministr životního prostředí

a

Pan Ivan Bartoš
místopředseda vlády ČR pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj

Děkujeme

Elektronický zpravodaj

Aktuální vydání

EZ202401

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Podzimní soutěž s KORADEM

Podzimní soutěž s KORADEM
Radiátor novy x starýPomalu začíná podzim, čas shonu před příchozí zimou a koncem roku.

Pro zpříjemnění tohoto času a trochu rozptýlení, jsme pro ty, kteří rádi soutěží, připravili podzimní soutěž o zajímavé ceny.

Kdo se může účastnit:
Soutěže se může zúčastnit každý obyvatel První cenaČR, který je starší osmnácti let a je oprávněným uživatelem bytové jednotky v bytovém domě.

Jak soutěžit:
Účast v soutěži je velmi jednoduchá. Stačí vyplnit dotazník na této stránce, odpovědět na otázky a dotazník odeslat kliknutím na tlačítko "Odeslat". Vítězem je ten účastník, který na položené otázky odpoví správně.
V případě, že dojde ke shodě správných odpovědí, je vítězem ten, kdo svoji odpověď poslal jako sedmý.

Druhá cenaTermín konání sdoutěže:

Od 04.10.2010 do 10.12.2010

O co soutěžíme:

První cena:Třetí cena
Holicí strojek BRAUN

Druhá cena:
Atraktivní sada společenských her

Třetí cena:
Auto atlas ČR a Evropy

Čtvrtá a pátá cena:
Flash disk 8GB

Šestá až desátá cena:
Flash disk 4GB



Soutěžní dotazník

Jméno:
Příjmení:
Ulice, číslo popisné:
Město
PSČ:
E-mail:

Vztah k bytovému nebo rodinnému domu, bytu:

Člen samosprávy
Majitel bytu
Majitel rodinného domu
Nájemník
Jiný
Jak se jmenuje speciální radiátor pro rychlé rekonstrukce od KORADO?

Bližší informace naleznete na www.korado.cz
Které z uvedených argumentů Vás přesvědčí k rozhodnutí o výměně starého radiátoru za nový. Označte ty body, které jsou pro Vás rozhodující.

Úspora energie
Úspora plochy
Tepelná pohoda
Estetika/design
Jiný
Stručný popis argumentů, které jsou pro mne rozhodující:

Soutěžní otázka:
Kolik radiátorů bude vyrobeno 11.12.2010?

Souhlasím s podmínkami a pravidly soutěže.

  Statut a pravidla soutěže

Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen „soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

1. Pořadatel soutěže
Pořadatelem soutěže je společnost KORADO, a.s. se sídlem Bří Hubálků 869, 560 02 Česká Třebová, Česká republika , IČ: 25255843, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1500 (dále jen „pořadatel"). Organizátorem soutěže je Ing. Petr Němec, Herčíkova 4, 612 00 Brno, IČ: 163 33 179

2. Místo konání soutěže
Soutěž bude probíhat na území České republiky (dále jen „místo konání soutěže").

3. Účastníci soutěže
Účastníkem soutěže se může stát fyzická osoba starší 18 let s trvalým bydlištěm nebo s adresou pro doručování na území České republiky (dále také "účastník" nebo "soutěžící"). Soutěže se může zúčastnit fyzická osoba starší 18 let s trvalým bydlištěm nebo s adresou pro doručování na území České republiky a je oprávněným uživatelem bytové jednotky v bytovém nebo rodinném domě..  Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Pořadatele soutěže či Organizátora soutěže, jakož i jim osoby blízké dle Občanského zákoníku. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem uvedené společnosti, nebo osoba jim blízká, výhra se nepředá. Stejně tak se výhra nepředá v případě, že Organizátor zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému účastníkovi k získání výhry.

4. Princip a podmínky soutěže, výhry
Účastníkem soutěže se stává každý, kdo splňuje výše uvedená pravidla, vyplní a elektronicky odešle soutěžní dotazník „Letní soutěž s KORADEM". Vítězem je ten účastník, který na položené otázky odpoví správně. V případě, že dojde ke shodě správných odpovědí, je vítězem ten, kdo svoji odpověď poslal jako sedmý. Termínem pro zahájení počítání došlých odpovědí je 10.8.2010, 8:00 hodin.

Termín konání soutěže: od 04.10.2010 do 10.11.2010

První cena:
Holicí strojek BRAUN

Druhá cena:
Sada společenských her

Třetí cena:
Auto atlas ČR

Čtvrtá a pátá cena:
Flash disk 8 GB

Šestá až desátá cena:
Flash disk 4 GB

5. Společná ustanovení
Výherci soutěže budou kontaktování na e-mailu nebo telefonním čísle, které uvedli v rámci Soutěžního formuláře za účelem stanovení podmínek pro předání. Výherci budou kontaktování a dle vzájemné dohody jim bude předána respektive realizována výhra. V případě, že se výherci nepodaří doručit výhru na jím uvedenou kontaktní adresu, zaniká nárok výherce na získání této výhry. Takto nepřevzaté výhry propadají k následnému použití k dalším propagačním či charitativním účelům pořadatele soutěže. Pro řádnou registraci do soutěže musí soutěžící v rámci soutěžního formuláře vyplnit řádně následující údaje: jméno, příjmení, a e-mail, telefon a dále podepsat souhlas se zpracováním osobních údajů a poskytnutím osobnostních práv a licencí k vytvořeným audiovizuálním záznamům z předávání výher a instalace radiátorů.

6. Zpracování osobních údajů a osobnostní práva
Účastníci soutěže udělují, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, svůj souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v souvislosti s konáním této soutěže, a to pořadateli soutěže, v rozsahu a za účelem vyhodnocení akce a jejího dalšího marketingového využití, zejména se jedná o souhlas s užitím poskytnutého jména, adresy, event. fotografie ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách pořadatele. Dále k nabízení výrobků a služeb a zasílání informací o marketingových akcích, zahrnující i telefonické kontaktování a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím SMS zpráv, e-mailů, jakož i dalších elektronických prostředků, a to po dobu 10 let od udělení souhlasu respektive od odeslání dotazníku. Účastník, který poskytl správci osobní údaje, má právo přístupu k osobním údajům a další práva zejména dle § 11 a § 21 zák. č. 101/2000 Sb. Udělení souhlasu je dobrovolné a účastník může tento souhlas kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. Pořadatel oznámí zpracování takto poskytnutých osobních údajů dle §16 zákona č.101/2000 Sb. v platném znění Úřadu pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze v zákonem předepsané formě.

7. Závěrečná ustanovení
Pořadatel si vyhrazuje právo rozhodovat dle svého volného uvážení o všech otázkách týkajících se akce. Pořadatel si vyhrazuje právo zkrátit, odložit, přerušit, jakkoli změnit nebo zrušit akci z důvodů hodných zvláštního zřetele.

Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. V případě, že dojde ke změnám v podmínkách a pravidlech soutěže, bude toto učiněno písemně ve formě dodatku a zveřejněno na internetových stránkách: www.korado.cz . Účinnost této změny nastává okamžikem zveřejnění dle předchozí věty. Pořadatel nenese zodpovědnost za jakékoli škody způsobené v souvislosti s užíváním výher. Výhercům nevzniká právo výhry reklamovat, nebude-li pro jednotlivý případ výslovně dohodnuto jinak.

Pořadatel si vyhrazuje právo rozhodnout všechny otázky týkající se této soutěže podle vlastního uvážení a bez sdělení důvodů. Pořadatel tímto nepřebírá vůči účastníkům soutěže žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany Pořadatele než uvedená v těchto pravidlech. Účastník se zavazuje uvádět v Soutěžním formuláři pouze pravdivé údaje. Pořadatel nenese odpovědnost za případné problémy s funkčností internetové stránky, kde budou informace o soutěži uveřejněny. Pořadatel ani organizátor neodpovídá za nedoručení či ztrátu výher poštou.

Aktualizováno (Středa, 20 Říjen 2010 11:19)

 
Partneři

Generální partner spolku Pro náš dům z.s. a konference Ostrovy života 2024



 

Partneři projektu

 Obě společnosti jsou partnery
konference
Ostrovy života 2024

PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN