Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Ostrovy života 2024

Konferenci podporují svými záštitami:

Pan Petr Hladík
Ministr životního prostředí

a

Pan Ivan Bartoš
místopředseda vlády ČR pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj

Děkujeme

Elektronický zpravodaj

Aktuální vydání

EZ202401

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

TZ Nové výstavní a školicí centrum na větrání, vytápění, chlazení a centrální vysávání v Praze

 

21. 9. 2015|
V září bylo otevřeno zcela nové výstavní a školicí centrum Husky & Zehnder Akademie se zaměřením na centrální vysavače Husky, větrání s rekuperací tepla, designové radiátory a stropní sálavé systémy Zehnder. Husky & Zehnder Akademie byla založena dvěma významnými společnostmi: Newag spol s.r.o., a Zehnder Group Czech Republic, s.r.o. Akademie je k dispozici odborné i široké veřejnosti na adrese: Vestec u Prahy, Vídeňská 573, PSČ 252 42. Koneční spotřebitelé, architekti, projektanti, obchodníci nebo instalatéři ji mohou navštívit sami nebo se svými zákazníky denně v 9-12, 13-17 hod. V akademii budou probíhat odborná školení pro všechny zájemce, kteří chtějí získat více znalostí v uvedených oborech.


Společnost Newag spol. s.r.o. je exkluzivním dovozcem centrálních vysavačů HUSKY s vedoucím postavením na trhu. Společnost Zehnder Group ČR s.r.o. je českou dceřinou společností mezinárodního výrobce Zehnder Group se sídlem ve Švýcarsku, mající vedoucí postavení v Evropě v oblasti designových radiátorů, komfortního větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých panelů.

Husky & Zehnder Akademie je výjimečná množstvím nainstalovaných výrobků a systémů. Zahrnuje funkční systém komfortního větrání s rekuperací tepla s mimořádnou prezentací prvotřídních větracích jednotek a doplňujícího příslušenství stejně jako vysoce hygienických, čistitelných rozvodů vzduchu a designových mřížek. Nechybí ani nové decentrální větrací jednotky, jednoduše se instalující přímo na obvodovou zeď bez potrubních rozvodů, které díky tomu představují ideální řešení pro rekonstruované vzduchotěsné domy a byty nebo k vyřešení problémů s plísněmi ve vlhkých místnostech.

V Husky & Zehnder Akademii jsou i další produkty z nabídky firmy Zehnder jako designové koupelnové a bytové radiátory vč. nejnovějších high tech elektrických radiátorů. Návštěvníci toho výjimečného centra si mohou vyzkoušet funkčnost ventilátorů, určených pro odvětrávání kuchyní a koupelen. Významné místo je věnované prezentaci stále více žádaných stropních sálavých panelů pro vytápění výrobních, sportovních a skladovacích hal, kongresových sálů, autosalónů a jiných veřejných objektů. Velice názorně je prezentován nový systém sádrokartonových topných a chladicích stropů, žádaných především pro chlazení a vytápění nízkoenergetických a pasivních staveb.

altV neposlední řadě jsou představeny centrální vysavače Husky, které jsou zde prezentovány vybranými jednotkami s unikátní 25 letou zárukou a nechybí zde ani oblíbený systém pro pohodlný úklid - hadice pro vysávání, skrytá ve zdi.
Akademie je k dispozici odborné i široké veřejnosti denně v 9-12, 13-17 hod na adrese:Vestec u Prahy, Vídeňská 573, PSČ 252 42. Zájemci se mohou přihlásit na odborná školení, jejichž program s termíny naleznete na: http://www.zehnder.cz/sluzby/skoleni
Husky & Zehnder Akademie
Vše pro čisté, zdravé, komfortní a energeticky úsporné vnitřní klima.

Pro více informací, prosím, kontaktujte:

Ing. Jiří Štekr
jednatel společnosti Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
M: 733 73 70 70, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Sídlo: Zehnder Group Czech Republic s.r.o., Pionýrů 641, 391 02 Sezimovo Ústí II,
T 383 136 222, M 731 414 443, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , www.zehnder.cz

Richard Honzovič
jednatel společnosti NEWAG spol. s r.o., M: 777 137 771, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Sídlo: NEWAG spol. s r.o., Vestecká 104, 252 41 - Zlatníky, Hodkovice
tel: +420 261 221 528, fax: +420 241 403 581, www.husky.cz

Aktualizováno (Pondělí, 21 Září 2015 07:41)

 
Partneři

Generální partner spolku Pro náš dům z.s. a konference Ostrovy života 2024



 

Partneři projektu

 Obě společnosti jsou partnery
konference
Ostrovy života 2024

PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN