Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Ostrovy života 2024

Konferenci podporují svými záštitami:

Pan Petr Hladík
Ministr životního prostředí

a

Pan Ivan Bartoš
místopředseda vlády ČR pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj

Děkujeme

Elektronický zpravodaj

Aktuální vydání

EZ202401

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

TZ Verbatim představuje maximálně realistické LED žárovky Natural Vision VxRGB, které věrně napodobují plamen svíčky

Praha, 20. listopadu 2013|

Verbatim uvádí na trh svoji novou průkopnickou technologii Natural Vision VxRGB™, která je dostupná jako realistická svíčka (Classic B) a MR16 retrofit LED žárovka. Výrobky budou představeny na jedné z klíčových výstav osvětlení Lux Live v Londýně, která začíná již dnes.

Díky využití VxRGB technologie, vyvinuté partnerskou společností Verbatimu Mitsubishi Chemical Corporation, umožnují LED žárovky True Candelight uživatelům zažít teplo a atmosféru jako při světle svíčky. Barevná teplota 1900K, bílé spektrum a LED intensita velmi přesně napodobují opravdový plamen svíčky. To by s tradičními LED světly, nebo klasickými žárovkami nebylo možné a je to něco, co inspirovalo výrobce prezentovat tento produkt jako ‘Natural Vision’.  Žárovka je ideální pro použití v dekorativních svítidlech, jako jsou lustry, nástěnné svícny a osvětlení stolů. 2,5W VxRGB LED svíčka má objímku E14 a optiku v designu plamene svíčky.  

Řada Verbatim’s VxRGB Natural Vision obsahuje také LED žárovku 6,5W MR16 Natural Vision, která produkuje světelný tok 170 lumenů, index podání barev (CRI) 97 a korelovanou teplotu barvy (CCT) 2950K. Produkt těží z jedinečné směsi luminoforů k dosažení vysokého indexu CRI a vyváženého spektra, což vytváří útulnou atmosféru a zároveň je vhodné i pro maloobchodní prodejny, nebo osvětlení muzeí pro zvýraznění objektů v jejich skutečném přirozeném světle. Žárovka MR16 LED s úhlem paprsku 25 ° využívá čočky s diamantovým řezem, jež zajišťují osvětlení bez oslňujících prvků.

LED žárovka Natural Vision MR16 bude v prodeji začátkem roku 2014, True Candlelight LED svíčka je již dostupná.

alt “Technologie VxRGB společnosti Verbatim byla již oceněna mnoha klíčovými zákazníky a po LED žárovkách řady Natural Vision očekáváme obrovskou poptávku. S unikátní korelovanou teplotou barvy 1900 K, poskytuje tato nová řada žárovek větší pohodlí v obytných místnostech, kreativnější světelné efekty a zaručuje dlouhou životnost, úsporu energie a nízké tepelné výhody technologie LED osvětlení,“ říká Jeanine Chrobak, Business Development Manager LED EUMEA, společnosti Verbatim.

Aktualizováno (Středa, 27 Listopad 2013 12:23)

 
Partneři

Generální partner spolku Pro náš dům z.s. a konference Ostrovy života 2024



 

Partneři projektu

 Obě společnosti jsou partnery
konference
Ostrovy života 2024

PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN