Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Elektronický zpravodaj

Poslední vydání

EZ202303

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Isover

altPřední světový výrobce a dodavatel zateplovacích materiálů na bázi polystyrenu, minerálních vláken, čedičových a skelných vat.

Společnost Isover vyvíjí, vyrábí a prodává izolační materiály z minerálních vláken, čedičových i skleněných, již od roku 1936. Každá druhá střecha v Evropě je izolovaná materiály Isover, v USA každý pátý dům. Isover je největší světový výrobce izolací s působností a výrobními závody po celém světě.

Dovolujeme si Vám představit společnost Saint-Gobain Isover CZ s.r.o. (dříve Saint-Gobain Orsil), výrobce tepelných, akustických a protipožárních izolací, která sídlí v Častolovicích, ve východních Čechách. Společnost Saint-Gobain Isover CZ s.r.o. je nejvýznamnějším výrobcem izolačních materiálů, jednička na českém trhu. Od 1. ledna 1996 je součástí francouzského koncernu SAINT-GOBAIN, divize ISOVER s vynikající vývojovou základnou. Společnost Saint-Gobain Isover CZ s.r.o. převzala od 1. 1. 2010 od společnosti Rigips, s.r.o. výrobky z expandovaného polystyrenu a stala se tak firmou nabízející na českém trhu nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejlepší kvalitě. Těší nás, že jsme schopni produkovat materiály prvotřídní kvality, které jsou navíc vyrobeny z ekologicky nezávadných přírodních surovin.Vedle tradičních výrobků, umožňujících provádění izolace podlah, příček, stěn, fasád, stropů, podhledů, plochých a šikmých střech a potrubních rozvodů, je sortiment rozšířen o další materiály - extrudovaný polystyren a minerální stropní podhledy a nově také o kvalitní izolační produkty z expandovaného polystyrenu EPS (dříve značka Rigips).

Izolační materiály z minerálních vláken se v Častolovicích vyrábějí více než 40 let. Další výrobní závody jsou v Českém Brodě a Lipníku nad Bečvou. V Českém Brodě se pěnový polystyrén vyrábí od roku 1996. Od té doby byl závod doplněn o nové technologie pro rozšíření sortimentu a zvýšení kapacity výroby. V Českém Brodě se vyrábějí speciální izolační desky růžové barvy - Sokl a Perimetr. Tento závod je jedním z nejmodernějších provozů na výrobu pěnového polystyrénu v ČR. Nejmladším závodem je výrobní závod v Lipníku nad Bečvou, kde začal trvalý provoz v roce 2009. V závodě se vyrábějí izolační desky ze zpěňovatelného polystyrénu s výrobní kapacitou max. 20 000 m3 za měsíc. Nový závod mírně zlepšil míru zaměstnanosti v Lipníku, v regionu s vysokou nezaměstnaností.

Snahou společnosti Saint-Gobain Isover CZ s.r.o. je poskytovat zákazníkům možnost objektivního řešení týkajícího se výběru a aplikace jednotlivých typů izolací. Samozřejmostí je odborné poradenství při volbě nejvhodnějšího typu izolačního materiálu pro dosažení optimálního řešení přesně dle potřeb a požadavků zákazníků, a to jak po stránce technické, tak také po stránce ekonomické.

Prodej výrobků pod ochrannou známkou ISOVER je v České republice zajištěn prostřednictvím sítě smluvních prodejců. Kromě toho má společnost v každém z regionů Čech a Moravy své obchodní zástupce.

Stojíte-li před rozhodnutím, jaký izolační materiál je nejvhodnější pro reprezentativní či obytnou budovu nebo průmyslovou aplikaci, jste na těch správných stránkách. Můžete si být jistí, že u nás naleznete nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou, nejlepší služby a nejmodernější výrobky. Vzhledem k tomu, že naše společnost nabízí materiály nejen ze skleněných a čedičových vláken, ale i z polystyrenu, dokážeme Vám nabídnout optimální materiál pro konkrétní situaci.

Děkujeme Vám za čas věnovaný studiu materiálů o izolacích ISOVER. Budete-li mít jakékoli dotazy, kontaktujte nás na uvedených adresách nebo telefonech, kde jsme připraveni podat Vám veškeré informace o našich materiálech a nalézt všechna možná řešení Vašich problémů.

Váš
Saint-Gobain Isover CZ s.r.o.

www.isover.cz

 
PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN