Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Ostrovy života 2024

Konferenci podporují svými záštitami:

Pan Petr Hladík
Ministr životního prostředí

a

Pan Ivan Bartoš
místopředseda vlády ČR pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj

Děkujeme

Elektronický zpravodaj

Aktuální vydání

EZ202401

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Z ploché střech šikmá. JAK NA TO?

detail zastřešení  systéme Lindab Roof

... chcete-li novou šikmou střechu Lindab? Je to jednoduché.

1. Kontaktujte nás.
Telefon: 233 107 200
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Adresa: Lindab s.r.o., Na Hůrce 1081/6, 161 00 Praha 6 – Ruzyně
Naši pracovníci oddělení lehkých konstrukcí Vám rádi poradí zodpoví všechny úvodní dotazy a domluví se s Vámi na dalším postupu.

2. Předejte nám co nejvíce podkladů, které od vaší střechy a domu máte.
Budeme potřebovat hlavně výkres střechy, půdorys nejvyššího podlaží, případně řez atikou a střešním pláštěm. Vhodné jsou i výkresy výtahových šachet a dalších nástaveb, které na střeše máte. Pokud jste už šikmou střechu konzultovali s projektantem, pak nám přijde vhod i kopie jeho projektu.
Nemáte-li k potřebným podkladům přístup, nezoufejte. Domluvíme si s Vámi schůzku a na místě si střechu zaměříme a vaši představy o tvaru, krytině a barvách osobně probereme.

3. Připravíme Vám cenovou nabídku s návrhem technického řešení a řešení detailů.
V ní se přesně dočtete, jaké materiály na vaši střechu použijeme, uvidíte, jak bude vypadat, jak vyřešíme opláštění výtahových šachet. Dozvíte se, kolik Vás bude stát materiál od nás co by měla stát jeho montáž včetně dalších subdodávek od našich autorizovaných montážních firem-builderů.

4. Navštívíme Vás a nabídku s Vámi detailně prokonzultujeme.
Vysvětlíme Vám celý postup realizace i obsah nabídky a zkontrolujeme, zda nabídka odpovídá Vašim představám. Pokud najdeme jakýkoliv rozdíl nebo si budete přát nějak konstrukční řešení pozměnit, rádi Vám vyhovíme.

5. Doporučíme Vám některého z našich builderů pro kompletní montáž.
Spolupracujeme totiž s několika dobrými montážními firmami, které náš systém zastřešení plochých střech dokonale znají a umí jej rychle a kvalitně namontovat. Na Vás tedy bude uspořádat si malé výběrové řízení, aby jste zjistili, který z builderů je Vám nejsympatičtější a který dokáže nejlépe vyhovět vašim představám. Důležitá je samozdřejmě i cena montáže, rychlost realizace a záruky, které Vám nabídne. Po dohodnutí všech obchodních záležitostí u nás builder vaši střechu objedná. Samozdřejmě s nástupem na montáž v době, kterou si společně dohodnete.

6. Podrobnou technickou dokumentaci a vlastní materiál dodáme do tří týdnů.
Tato doba se počítá od objednání naším autorizovaným builderem. Za tuto dobu stačíme s builderem provést do střechy sondy, aby jsme si ověřili výšku atiky a skladbu pláště, střechu přeměříme, ať je konstrukce přesná, připravíme podrobnou montážní dokumentaci a materiál vyrobíme. S builderem pak prokonzultujeme všechny odlišnosti od standardních řešení, aby montáž proběhla co nejjednodušeji a bez problémů k vaší plné spokojenosti.

7. Bude provádět pravidelný dohled při montáži a asistenci stavebnímu dozoru.
Naším cílem je totiž vaše plná spokojenost a kvalitně provedená střešní konstrukce LindabRoof. Proto na realizaci pravidelně dohlížíme a kontrolujeme, zda je všechno probíhá podle montážní dokumentace a technických návodů a postupů Lindab. Každá konstrukce Lindab musí být totiž technicky bezvadná a estetická. Vaše realizace je naše reference.


Ještě si Vás dovolíme upozornit, že každá změna druhu zastřešení z ploché na šikmou střechu podléhá stavebnímu řízení a tak by realizaci mělo předcházet zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení a hlavně obdržení tohoto povolení od místního stavebního úřadu. Naše spolupráce s projektantem (kterého si můžete najít sami, nebo Vám některého doporučíme) je samozřejmostí, stejně jako poskytnutí kompletního technického řešení včetně zajištění statického posouzení konstrukce pro zpracování projektu.

 
Partneři

Generální partner spolku Pro náš dům z.s. a konference Ostrovy života 2024



 

Partneři projektu

 Obě společnosti jsou partnery
konference
Ostrovy života 2024

PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN