Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Ostrovy života 2024

Konferenci podporují svými záštitami:

Pan Petr Hladík
Ministr životního prostředí

a

Pan Ivan Bartoš
místopředseda vlády ČR pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj

Děkujeme

Elektronický zpravodaj

Aktuální vydání

EZ202401

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Informace k aktuální situaci

Osmnáctým rokem pro vás připravujeme vzdělávací a informační semináře týkajíce se života v bytovém domě. Hledáme pro vás novinky z oblasti technologických úspor, hlídáme za vás nové zákony, směrnice, nařízení a nové normy týkající se fungování bytového domu (SVJ, BD, správců). Uspořádali jsme pro vás nepočet seminářů, workshopů, konferencí, vydali časopisy, distribuovali elektronické zpravodaje, jezdili jsme za vámi a pomáhali vám mnohdy v nelehkých situacích, které trápily vaše domy.

Nyní se však potýkáme s existenčními problémy v souvislosti s opatřeními, které mají zabránit šíření onemocnění COVID-19, způsobené novým koronavirem. Opatření jsou to potřebná a my je plně respektujeme. Od minulého týdne naši pracovníci pracují převážně z domu. Zrušili jsme kontaktní komunikaci a přesouváme naši pozornost k té elektronické. Připravujeme pro vás elektronický zpravodaj, píšeme pro vás dál články a připravujeme i další online aktivity.

Co se týče našich osobních setkávání s vámi, museli jsme bohužel přesunout konferenci Tepny domu na dobu zatím neurčitou, na dobu až pominou vládní opatření a zase bude bezpečné se shromažďovat.

Bezplatné semináře Inspirace pro váš bytový dům máme v tuto chvíli už zajištěné, na našem webu naleznete seznam všech míst konání. Začínáme na konci dubna. Není však v našich možnostech předpovědět, že na konci dubna, bude zase vše v normálu. Je tedy riziko, že bychom museli semináře přesunout, ne-li zcela pro letní půl rok zrušit.

Na realizaci seminářů jsme v letošním roce (ani v těch minulých) nedostali žádnou dotační podporu. Semináře mohou být realizovány jen díky finanční podpoře našich partnerů. Pokud však semináře nebudeme moci realizovat, nebudeme mít ani finanční prostředky na platy zaměstnanců, na zajištění základního provozu kanceláře atd.

Situaci usilovně řešíme, sledujeme možnosti na čerpání bezúročných úvěrů na podporu podnikatelů, kterým opatření proti koronaviru omezila výrazně činnost. Máme tak před sebou období, které bude pro naše budoucí fungování důležité.

A tak říkáme na rovinu. Teče nám do bot. Budeme rádi, pokud se stanete našimi přidruženými členy a pomůžete nám krizové období přežít. Naši práci můžete podpořit i tím, že se stanete pravidelnými dárci, a umožníte nám dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů. Za každý projev finanční podpory děkujeme.


Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Aktualizováno (Středa, 18 Březen 2020 10:25)

 
Partneři

Generální partner spolku Pro náš dům z.s. a konference Ostrovy života 2024



 

Partneři projektu

 Obě společnosti jsou partnery
konference
Ostrovy života 2024

PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN