Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Elektronický zpravodaj

Poslední vydání

EZ202303

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

INFOTHERMA 2021 VIRTUÁLNĚ na www.infotherma.cz

INFOTHERMA 2022 V LEDNU NA VÝSTAVIŠTI V OSTRAVĚ

Stalo se tradicí, že druhá polovina ledna je spojená s termínem konání mezinárodní výstavy Infotherma. Vzhledem k rizikovým faktorům spojeným s pandemií Covid-19, jsme se již v dubnu 2020 rozhodli na výstavišti v Ostravě Infothermu 2021 nepořádat. Omlouváme se všem, kteří se těšili na tradiční Infothermu, ale z našeho pohledu nelze kvalitně a zodpovědně v době nepředvídatelných rozhodnutí dlouhodobě připravovat akci s takovým počtem vystavovatelů a návštěvníků, na který jsme všichni dlouhodobě u výstavy Infotherma zvyklí.

V podzimních a zimních měsících jsou hojně navštěvovány zájemci, odborníky a tradičními návštěvníky výstavy webové stránky www.infotherma.cz. I to nás vedlo k rozhodnutí připravit projekt s názvem INFOTHERMA 2021 VIRTUÁLNĚ. Na jednom místě nabízíme návštěvníkům těchto stránek aktuální nabídky některých vystavovatelů, zajímavé odkazy a náměty. Virtuální Infotherma je rozdělená do několika kategorií oborového členění. Prezentována a zveřejněna bude od 9/2020 do 9/2021 na stránkách www.infotherma.cz.

V případě zájmu je možné se průběžně do projektu zapojit. Stránky budou po celý rok doplňovány a aktualizovány. Součástí nabídky vystavovatelů jsou i poptávkové formuláře, prostřednictvím kterých máte možnost kontaktovat firmy s Vašim konkrétním požadavkem.

Zveme Vás na stránky www.infotherma.cz, kde najdete projekt INFOTHERMA 2021 VIRTUÁLNĚ.

Již nyní připravujeme výstavu Infotherma 2022, která se uskuteční na výstavišti v Ostravě ve dnech 24. až 27. ledna 2022. V České republice se jedná o významnou takto specializovanou výstavu se zastoupením českých, evropských a světových značek s výrobky a produkty k tepelné pohodě našich domovů, kanceláří a dalších objektů. Výstava se již téměř 30 let snaží mapovat technický pokrok a tradičně se stává setkáním návštěvníků, odborné veřejnosti a stálých i nových vystavovatelů. Vzhledem k tomu, že výstava je úzce zaměřená na vytápění, úspory energií a využívání obnovitelných zdrojů, těší se u návštěvníků stálé pozornosti. Zejména proto, že české domácnosti vynakládají největší část svých finančních prostředků právě na náklady spojené s vytápěním, spotřebou energií a vody.

Výstavy Infotherma jsou známé i tím, že se zde hojně diskutuje o smysluplném využívání obnovitelných zdrojů. Přesto a právě proto bude opět třetina výstavních ploch věnována tomuto tématu. Prezentovány zde budou firmy s tepelnými čerpadly, solárními panely a systémy topení s využitím rekuperace. Zvláštní pozornost bude na výstavě věnována možnostem decentralizace výroby energií z obnovitelných zdrojů, umísťování fotovoltaických panelů na střechy domů, možnostem skladování přebytku vyrobené energie i spolupráce s centrálními výrobci a distributory energií. Součástí Infothermy 2022 bude opět bohatý doprovodný program a několik poradenských středisek.

Těšíme se na setkání s Vámi na tradiční výstavě Infotherma 2022 v lednu na ostravském výstavišti.

Agentura INFORPRES

e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno (Pondělí, 07 Září 2020 06:42)

 
PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN