Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Ostrovy života 2024

Konferenci podporují svými záštitami:

Pan Petr Hladík
Ministr životního prostředí

a

Pan Ivan Bartoš
místopředseda vlády ČR pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj

Děkujeme

Elektronický zpravodaj

Aktuální vydání

EZ202401

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Zasklívací systémy zvyšují komfort bydlení

Zasklení balkónu či lodžie se stalo nedílnou součástí revitalizace panelových sídlišť a stále častěji je poptáváno také klienty z bytových či rodinných domů. Moderní zasklívací systémy v kombinaci hliníku a skla představují velmi elegantní způsob, jak rozšířit užitnou plochu bytu a umožnit celoroční využití jeho venkovní části. Zároveň chrání proti hluku, prachu, exhalacím a extrémním teplotám, snižují náklady na vytápění a zvyšují bezpečnost. alt

Jedničkou mezi českými výrobci zasklívacích systémů je společnost ALUMISTR SE, kterou před 16 lety založil v Hrušovanech u Brna švédský majitel.Skandinávie má s ochranou otevřených obytných prostor proti nepřízni počasí dlouhodobé zkušenosti, které se podařilo přenést na český trh a dále rozvinout. Společnost ALUMISTR začínala jako výrobce rámového systému, ale vsadila na inovace a vývoj nových produktů s cílem zvýšit uživatelský komfort a zajistit maximální variabilitu konstrukčních řešení. Postupně vyvinula již sedm vlastních zasklívacích systémů, zároveň vyrábí také hliníková zábradlí, zimní zahrady a interiérové příčky. Součástí nabídky jsou různé doplňky k zasklívacím systémům: elegantní hliníkové dveře, stínící technika, sušáky na prádlo, truhlíky na květiny, držák na satelit aj. Klienti tak mají zaručen výběr z nejširšího sortimentu na českém trhu a mohou si zvolit řešení přímo na míru jejich potřebám.

Pro balkóny a lodžie je dnes nejoblíbenější bezrámové zasklení tvořené skleněnými tabulemi s transparentním meziskelním těsněním, což opticky vytváří dojem celoskleněné plochy. Obyvatelé bytů v panelových domech na tomto řešení oceňují především elegantní design a vysokou funkčnost. K výhodám  moderních zasklívacích systémů patří snadné ovládání, dlouhá životnost a bezúdržbový provoz, lze je také uzamykat a jsou vybaveny inteligentním řešením odtoku vody drenážními otvory. ALUMISTR používá nejkvalitnější nerezové spojovací materiály, vlastní oplechování a silikony, díky čemuž poskytuje až desetiletou záruku na provedené dílo.

Zasklívací sytémy lze instalovat i na původní železná zábradlí, ale nejvíce jejich přednosti vyniknou v kombinaci se zábradlím z hliníku. Řešení společnosti ALUMISTR vynáší zábradlí na hliníkových konzolách před stávající podestu, čímž rozšiřuje plochu balkónu či lodžie. Obyvatelům bytů se tak vrací užitná plocha, o kterou je při revitalizaci připravuje zateplení. Navíc jde o velmi estetické řešení. Hliníkové zábradlí lze doplnit skleněným průhledítkem, které umožňuje výhled i při sezení a současně zachovává soukromí. Na výběr jsou výplně hliníkových rámů v různých dekorech a barvách včetně bezpečnostního skla. Konstrukční systémy si poradí také s balkóny atypických tvarů a zábradlí mohou doplnit rovněž boční stěny chránící proti větru a poskytující větší soukromí.

Velká pozornost je vždy věnována kvalitě montáže. Hliníkové systémy společnosti ALUMISTR jsou distribuovány prostřednictvím sítě tří desítek proškolených obchodních partnerů a koncovým zákazníkům mohou být dodány pouze včetně montáže, což zaručuje výslednou kvalitu díla a plnou funkčnost konstrukce. Každý balkón i lodžie má originální rozměry, proto  musí být individuálně zaměřen a díly se vyrábějí přesně na míru. ALUMISTR zajišťuje montáž v rámci Jihomoravského kraje a nově nabízí také samostatnou stavbu balkónů z hliníkových profilů.

S osvědčenými konstrukčními řešeními společnosti ALUMISTR se dnes setkáte již ve všech krajích České republiky, výjimkou nejsou ani celá sídliště revitalizovaná s pomocí hliníkových systémů této značky. Vedle českého trhu má ALUMISTR obchodní zastoupení také na Slovensku, v Polsku, Švédsku a Norsku. S kompletní nabídkou se můžete seznámit na stránkách www.alumistr.cz.

Kontakt:

ALUMISTR SE

U Výzkumu 603

alt664 62 Hrušovany u Brna

www.alumistr.cz | Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript | 800 100 907

Aktualizováno (Úterý, 16 Květen 2017 07:57)

 
Partneři

Generální partner spolku Pro náš dům z.s. a konference Ostrovy života 2024



 

Partneři projektu

 Obě společnosti jsou partnery
konference
Ostrovy života 2024

PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN