Poradenství, podpora a aktuální informace pro každý bytový dům.

Elektronický zpravodaj

Poslední vydání

EZ202303

Archív EZ

Přihlášení k odběru

Bezplatné webináře

Bezplatné online wemináře Inspirace pro váš bytový dům pokračují i v roce 2023

_______________

Mezi nejvíce sledované v roce 2022 patřily:

Externí předseda SVJ

Staráme se o dům

Webinář 02. 06. 2020

Další naleznete na našem TV kanálu

PND TV

Aktuality

Chytrá řešení pro váš bytový dům

Brno propaguje jakékoli cesty, jak podpořit obnovitelné zdroje energie na bytových domech. Zkuste se informovat například na stránkách „Chytře společně“ a podpořte město Brno v jeho snahách o rozšíření využívání energií z obnovitelných zdrojů. Je to ekonomicky výhodné pro Vás a přínosné pro stav životního prostředí v našem městě.

Celý článek

Podpořte nás

Naši práci nejlépe podpoříte tím, že se stanete pravidelnými dárci, a tím nám umožníte dlouhodobě plánovat naše aktivity, posílíte naši stabilitu a snížíte závislost na financích z nestabilních zdrojů.

Číslo našeho transparentního dárcovského účtu je: 2700818558/2010

Tak trochu jiný pohled na bezpečí vašeho domova

Zabývali jste se už někdy myšlenkou, jak obtížné je pro cizí lidi dostat se do Vašeho domova aniž byste je tam pustili? Jak moc si můžete být jistí vlastním bezpečím a také bezpečím těch, na kterých Vám nejvíce záleží? Nevíte, zda svůj majetek chráníte dostatečně? Nevíte, zda se Vám do Vaší domácí počítačové sítě nemůže někdo nabourat? Stěhujete se, stavíte a řešíte bezpečnost nové domácnosti?

alt

Tyto otázky si určitě někdy ve svém životě klade každý, kdo chce, aby mu jeho domov poskytoval nejen pohodlí a komfort, ale i jednou z nejzákladnějších potřeb bytí, a to je bezpečnost pro sebe a své blízké.

Každá domácnost má svá specifika, ale ať už žijete v bytě či domě, máte či nemáte děti, domácí zvířata, žijete v centru města nebo na jeho okraji, tak čelíte celé řadě rizik, která na Vás doma číhají. Špatně osvětlený přístup k domu či bytu, nedostatečné zámky na vstupních dveřích, nebezpečně rozestavěný nábytek, to je jen pouhý zlomek toho, na co je potřeba myslet.

“V České republice působí řada firem, které se určitou oblastí bezpečnosti zabývají, ale málokterá umí komplexně poradit jak zabezpečit svou domácnost tak, aby se minimalizovala rizika spojená s užíváním této domácnosti. “ říká Bc. Petr Lédl s poradenské kanceláře CST Consulting. Právě tato kancelář přišla na trh s produktem s názvem “Security Design”, který je právě určen domácnostem a má za cíl jediné, a to na základě komplexní bezpečnostní analýzy dané domácnosti doporučit takové změny či úpravy, které eliminují jednotlivá rizika.

Pod pojmem bezpečnostní analýza se nutně nemusí skrývat několikahodinové sezení se všemi členy domácnosti a složité hledání, kde jsou jaká rizika. Jde vlastně o jednoduchý proces, kdy se z katalogu rizik vyberou ta, která jsou pro danou domácnost relevantní a ty se dále vyhodnocují a následně jsou navržena taková opatření, která tato rizika buď zcela eliminují nebo dostatečně sníží jejich váhu.

Získáte nový pohled na šuplíky, skříně, praktičnost Vašeho nábytku a vybavení bytu se zaměřením na Váš styl života nebo plánovanou budoucnost. Dostanete se k otázkám zajištění soukromí, doporučení k umístění trezoru, zabezpečení vašich cenností, včetně dokumentů.

“Po celou dobu dostáváte rady, o kterých si nakonec budete myslet, že jsou úplně jasné a logické jenom jste to nikdy neřešili a ani Vás to nenapadlo. A to je největší přínos, kdy v rámci několika minut dostanete náhled a rady z nezměrného počtu let a zkušeností ostatních lidí v oboru stavebnictví, kriminality, pojišťovnictví, osobní i virtuální bezpečnosti a to včetně základních doporučení a jednoduchých řešení, které přinesou to nejcennější – mnohem vyšší míru bezpečí pro Vás a Vaše blízké.” dodává Bc. Petr Lédl.

Celý proces zabere několik desítek minut a výstupem je přehledně sepsaný záznam z prohlídky bytu či domu, společně se všemi doporučeními na změnu a vysvětlením přínosu této změny. A cena? Řádově několik tisíc korun. Tato investice Vám, ale v budoucnu ušetří řadu nepříjemností a hlavně budete vědět, že Vaše domácnost je skutečně bezpečná.

Rady z časopisů a od známých jsou fajn, vlastní pocity vybudované na základě racionálních vysvětlení a doporučení od profesionálů v oboru k nezaplacení.

 

Kontakt:

CST Consulting

Kopretinová 217

251 62  Srbín

Tel: +420 602 250 984

Email: petr.ledl(zavinac)cstconsulting.cz

Web: www.cstconsulting.cz

 

Aktualizováno (Středa, 07 Březen 2018 11:08)

 
PND TV

Praktické rady pro SVJ a BD

Hlasování Per rollam

 

Hlasování Per rollam - technické prostředky

 

Měření, rozúčtování, vyúčtování a směrnice EU o EED

 

Doporučujeme


 

DIN